Načini plačila

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

o    z gotovino ob prevzemu (po povzetju),

o    z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun trgovca na osnovi ponudbe oz. izdelanega predračuna,

o    s plačilno oziroma kreditno kartico,

o    z odloženim plačilom, in sicer za stranke, s katerimi ima trgovec predhodno sklenjeno pogodbo o medsebojnem poslovanju.

Cene

Cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene v spletni trgovini so cene izdelkov oziroma ne vsebujejo stroškov dostave ali drugih manipulacijskih stroškov. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Kljub izjemnim naporom, da bi trgovec zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo trgovec:

·         kupcu to sporočil in ga obvestil o novih cenah, kupec pa ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah,

·         kupcu omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.